Basgitaarles Moergestel

Basgitaarles Moergestel

Naast Gitaarles biedt Groovability nu ook Basgitaarles voor beginners en gevorderde in Moergestel.

Dat klinkt als goed nieuws voor muziekliefhebbers in Moergestel! PopSchool Groovability breidt zijn aanbod uit door naast gitaarles nu ook basgitaarles in Moergestel aan te bieden. Een mooie kans voor zowel jonge als volwassen muzikanten om hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe instrumenten te leren bespelen. Net zoals voor de gitaarlessen geldt ook hier dat het volgen van basgitaarles geschikt is voor zowel beginners als gevorderde muzikanten.

Basgitaarles Moergestel

De basgitaar is een essentieel instrument in de meeste muziekgenres, en zorgt samen met de drummer de fundering van de (pop)muziek. Tijdens de baslessen ga je aan de slag met verschillende technieken om de basgitaar te bespelen. Ook het ‘slappen‘, het beheersen van verschillende speelstijlen en het begrijpen van ritmische patronen komen tijdens de lessen aan bod. Daarnaast biedt Groovability de mogelijkheid met andere muzikanten samen te spelen in een band. Op deze manier blijft het niet enkel ‘oefen op de zolderkamer’ maar kan je ook je ‘bas skills’ showen aan het grotere publiek tijdens een van de live optredens. 

Locatie & info

De basgitaar lessen worden gegeven in Cultureel centrum ‘Den Boogaard‘ gelegen in het centrum van Moergestel. Tijdens de opstartfase gaan we uit van 1 lesdag in de week, maar hopen dit op den duur te kunnen uitbruiden naar meerdere lesdagen. Daan Lomeijer (bassist van oa. ISABELE (provoost) zal de lessen in Moergestel met veel enthousiasme gaan verzorgen. Daan Studeert basgitaar aan de Rockacademie Tilburg, waaraan hij komend jaar zal afstuderen. Naast gitaar en basgitaar lessen in moergestel biedt Groovability een uitgebreid aanbod aan (pop)muzieklessen in Oisterwijk.  

Voor meer informatie over ons lesaanbod in Moergestel en Oisterwijk kunt u terecht op onze website. Voor overige vragen of het aanvragen van een gratis proefles stuurt u een email naar: info@groovability.nl