DJ/Producing | DJ-les

Nieuw!! En hélemaal van nu!! Ook jij kan thuis producer worden van de vetste muziek. Zou je graag jouw band zelf – zonder een dure studio – willen opnemen? Of word jij DJ en wil je duizenden mensen laten springen op jouw beats, mixes en loops? Dan heeft GROOVABILITY groot nieuws! Het kan allemaal, en het is ook voor jouw binnen handbereik! Heb je een laptop, een pc of een stoere Mac? Dan kan jij producer worden!!
DJ/PRODUCING | Nieuw!! En hélemaal van nu!! Ook jij kan thuis producer worden van de vetste muziek. Zou je graag jouw band zelf – zonder een dure studio – willen opnemen? Of word jij DJ en wil je duizenden mensen laten springen op jouw beats, mixes en loops? Dan heeft GROOVABILITY groot nieuws! Het kan allemaal, en het is ook voor jouw binnen handbereik! Heb je een laptop, een pc of een stoere Mac? Dan kan jij producer worden!! | te Oisterwijk at Groovability.nl

DJ Producing Computer muziek lessen te Oisterwijk bij Groovability.nl Met GROOVABILITY leer je met de beste en meest gebruikte computerprogramma’s omgaan. Programma’s zoals onder andere Cubase, FL-Studio, Reason en niet vergeten Ableton Live! komen allemaal voorbij. Daarnaast wordt ook diep ingegaan op het maken samples..

0 Be The First


JOIN US NOW!
WELCOME AT GROOVABILITY.NL!

*DE POPSCHOOL \ MUZIEKSCHOOL IN EN ROND OISTERWIJK!


Heel leuk dat je onze website hebt gevonden en de moeite hebt genomen ons te bezoeken! Wie weet staat ook jou een geweldige toekomst te wachten als muzikant, als hobby of zelfs als echte professional!
Ben je beginnend, of wil je het eerst een keertje proberen, of misschien ben je (ver) gevorderd en wil je bijvoorbeeld naar het Conservatorium of Rock Academy...

Bij ons ben je altijd aan het juiste adres!
Je bent van harte welkom alle vragen te stellen. We helpen je met alle plezier de juiste weg op!

Wil jij jouw droom om muzikant te worden uit laten komen? En wil je dus zo snel mogelijk aan de slag? Neem dan gerust contact met ons op!

Mede mogelijk gemaakt door Hanzlwurst® & Intelmedia® webdesign ::
www.intelmedia.nl | hanz@intelmedia.nl

Groovability Oisterwijk biedt lessen in:
Electrisch en Akoestisch Gitaar, Drums, Keyboard & Piano, DJ/Producing, Basgitaar, Zang en Bandcoaching!

ONZE
LESSEN
Allerlei instrumenten en lessen
At Groovability

MusicPRODUCTION

Nieuw!! En hélemaal van nu!! Ook jij kan thuis producer worden van de vetste muziek. Zou je graag jouw band zelf - zonder een dure studio - willen opnemen? Of word jij DJ en wil je duizenden mensen laten springen op jouw beats, mixes en loops? Dan heeft GROOVABILITY groot nieuws! Het kan allemaal, en het is ook voor jouw binnen handbereik! Heb je een laptop, een pc of een stoere Mac? Dan kan jij producer worden!!

Met de lessen Music Production leer je met de beste en meest gebruikte computerprogramma's omgaan. Programma's zoals onder andere Cubase, FL-Studio, Reason en niet vergeten Ableton Live! komen allemaal voorbij. Daarnaast wordt ook diep ingegaan op het maken samples..

LEES MEER

7 Likes

DRUMSCHOOL

Wil jij drummer worden? Meespelen op jou favoriete muziek en de vetste Fills en Grooves leren? Kom dan eens langs voor een drumles bij Groovability. Jong of oud van beginnend tot gevorderde drummer, onze professionele docenten sluiten aan op jouw beleving en speelniveau.

Pop, Rock, Funk of Afro-cubaans, alle stijlen komen aan bod en jij kan ze leren! Ervaar hoe het is te spelen in een live band, en leer hoe je jouw ritmes uitwerkt tot een drumscore. Naast de akoestische drumsets biedt onze elektronische drumstudio de mogelijkheid jouw grooves op te nemen, wat niet alleen handig, maar vooral ook erg leuk kan zijn voor thuis. Nog niet helemaal overtuigd, of denk je nog steeds dat drummen moeilijk is? Arthur Mols laat je in de online drumles "Drummen voor Dummies I" zien dat dit allemaal reuze meevalt! Probeer het maar eens uit, And Be Creative!

LEES MEER

15 Likes

KEYBOARDS

Nu ook bij Groovability; Keyboards!! Laat je verassen door de ongekende mogelijkheden van het Keyboard. Jong of oud, keyboard spelen is leuk! Samen met je docent leer je liedjes na te spelen, eigen composities te maken en/of jezelf te begeleiden.
Waar je vandaag de pianist bent, kan je morgen de accordeonist, overmorgen de drummer en volgende week misschien de gehele blazers sectie in een band zijn! Met een keyboard kan dit! sterker nog, je kan zelfs in je eentje een heel orkest of band nadoen! Wil jij weten hoe je dit allemaal kan leren? meld je dan snel aan want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

LEES MEER

8 Likes

GUITARLABS

Gitaarles voor iedereen… en iedereen kan het leren!
Elektrisch gitaar, akoestisch gitaar, Ukelele les, jongeren, ouderen, pop, rock, jazz… alles!! Er zijn “labs” voor iedereen!!!

Of je nu gek bent op de brute gitaarriffs van Slayer, liever tokkelt op gevoelige liedjes van Guus Meeuwis of Ukelele speelt op nummers van Jason Mraz, je leert het in het Guitarlab van Groovability. Tijdens jouw gitaarles wordt je begeleid door een professioneel docent, welke jou alle kneepjes van het vak eigen maakt. Leer mee te spelen met jou favoriete nummers, of start met het schrijven van je eigen songs. Speel als sologitarist in een Rockband of begeleidt een zanger(es) tijdens een intiem optreden. Alles kan bij Groovability jij kunt dit leren. Overtuig jezelf en neem contact met ons op, of kom eens langs voor een gratis proefles.

LEES MEER

7 Likes

ZANGLES

Wordt jij het nieuwe zangtalent van 2020? Leer alles over de nieuwste zangtechnieken of leer jezelf vocaal te begeleiden naast je instrument.

Groovability biedt zanglessen voor jong en oud, van beginner tot gevorderde. Samen met een professionele zangcoach leer jij hoe je jouw stem optimaal gebruikt en werk je aan de nummers van jou favoriete artiest. Of je nu Solo, in bandverband of liever in een koor zingt, wij bieden voor iedereen een passend alternatief. Wil jij er zeker van zijn dat er nog plaats is, schrijf je dan snel in!

LEES MEER

12 Likes

BASSGUITAR

De basgitarist legt samen met de drummer, het fundament van elke goede band. Leer te grooven als Flea, de bassist van de Red Hot Chili Peppers of ontplooi jezelf als de nieuwe Victor Wooten, wereldberoemd bassist. Samen met jouw docent leer je hoe jij de dikste baslijnen en stoerste "licks" kan neer leggen.

Basgitaarles Basgitaarlessen te Oisterwijk bij Groovability.nl Speel funky grooves van jouw favoriete band en leer alles over sound, timing dynamiek en toonvorming. Tijdens de bandlessen leer je samen te spelen en al jou "skills" in de praktijk toe te passen.

LEES MEER

3 Likes

SONGWRITING

Wordt jij dé nieuwe singer-songwriter van Nederland? Leer alles over de opbouw van een goedgeschreven liedje en wat een hitsong een hit maakt.

Altijd al je eigen songs willen schrijven, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Bij Groovability leer je hoe je een liedje schrijft qua tekst, maar ook hoe je er muziek bij kunt schrijven, wat past bij hetgeen je wilt overbrengen. Alle aspecten van songwriting komen aan bod. Groovability helpt jou het beste uit jezelf te halen.

LEES MEER

2 Likes

AUDITIECOACHING

Speciaal voor studenten die toelating willen doen aan de Rockacademie Tilburg, biedt Groovability het Traject; Auditie Coaching Rockacademie. Vergroot je kans toegelaten te worden tot deze HBO-opleiding, door je te laten begeleiden door licentiehouders van de Rockacademie.

Naast de kennis en expertise van deze opleiding, is een licentiehouder bevoegd studenten voor te dragen aan de examencommissie van de Rockacademie. Hierbij heeft de student het voorrecht direct toegelaten te worden tot laatste selectie ronde van het toelatingsexamen.

LEES MEER

4 Likes

MUZIEKTHEORIE

Hot en nieuw bij Groovability; Muziektheorie!! Of je jezelf nu wilt voorbereiden op een toelatingsexamen, of gewoon graag net wat meer wilt weten over het noteren en lezen van ritmische patronen en melodieën.

Leer hoe je jou eigen liedjes uitwerkt op papier of hoe je gemakkelijk een arrangement van een bestaand nummer kan maken. Ervaar wat muziektheorie doet met je creativiteit en muzikaliteit, en verrijk je muzikaal (in)zicht.

LEES MEER

3 Likes
BEKIJK ONZE PRIJZEN | ALGEMENE VOORWAARDEN | DOWNLOAD ONS INSCHRIJFFORMULIER

 

 • Your Groove, your ability to flow with all music

  Groovability
 • The right note is heaven to your ears

  Music
 • the ability to make music lives in everyone

  Quote
 • Being able to play guitar is like heaven on earth

  Guitar
 • The beat of life.. the beat of drums

  Drums
 • Talking about music is like dancing about architecture

  Elvis Costello
 • Music is freedom

  Jeff Buckley
 • jazz 's not dead it just smells funny

  Frank Zappa
 • Echt leren is leren wat niet te leren is

  Zhuang Zi (ca 369-286 v. Chr)
 • Music can change the world because it can change people

  Bono (u2)
 • Music doens't lie

  Jimi Hendrix
 • I don't care much about music, what I like are sounds

  Dizzy Gillespie
 • Music is fluid architecture

  Joni Mitchell
 • Music is the mediator between the spiritual and sensual life

  Beethoven
OVER
ONS
Groovability Te Oisterwijk
DE Popschool van de toekomst
Veelzijdig, jong & ervaren
We are Groovability! Join de popschool van de toekomst! Groovability staat voor het leren maken van muziek, genieten in het maken van muziek en het verbeteren van je muzikale vaardigheden (skills). Kinderen tot en met volwassenen, muziek maken is leuk en kan alleen maar leuker worden naar mate je er bedreven in wordt. De enthousiaste docenten van Groovability zijn gedreven professionals uit het werkveld, muzikant in hart en nieren en staan klaar om jouw instrumentale vaardigheden te liften naar een higher level!

Vind je het leuk een instrument te leren bespelen? Ben je muzikant? Is jou droom professioneel muzikant te worden of ben je op zoek naar een bandcoach? Leef ook Groovability en JOIN US! Graag eerst een gratis proefles? Neem dan contact met ons op!

OVERGROOVABILITY

Groovability is een veelzijdige popschool/muziekschool in Oisterwijk met voor een ieder een juiste lesvorm. Naast de individuele en groepslessen, biedt Groovability de mogelijkheid samen te spelen in bandverband. Hiermee onderscheidt Groovability zich van bijvoorbeeld particuliere docenten, waarbij deze mogelijkheden vaak gering zijn. Groovability werkt uitsluitend met professionele, enthousiaste en gedreven docenten.

Wanneer de basis is gelegd, komen tijdens de lessen diverse muziekstijlen aan bod. Enkele voorbeelden hiervan zijn; Pop, Rock, Funk, Latin en drum 'n bass. Naast facetten als sound, timing, coördinatie en "feel", staat bovenal het speelplezier en goede sfeer bij ons in een hoog vaandel.

Leerlingen, welke zijn aangesloten bij een bepaald muziekgezelschap (harmonie, slagwerkgroep, etc.), kunnen ook bij Groovability terecht om doelgericht te werken aan het desbetreffende repertoire en/of techniek. Daarnaast behoord bijscholing in het lezen van muziek en/of solfège tot de mogelijkheden. Vanaf april 2014 wordt het huidige lesaanbod aangevuld met de disciplines zang en keyboards, waarvoor vanaf heden kan worden ingeschreven. Kortom, Groovability is de popschool van de toekomst, waar alles kan, maar ook alles geleerd kan worden.

Drumles, Drumlessen bij Muziekschool Groovability te Oisterwijk, individuele- en groepslessen

Gitaarles, gitaarlessen Oisterwijk bij Groovability.nl, de popschool van de NU!
DJ les Oisterwijk bij Groovability.nl, de popschool van de NU!
Basgitaarles, basgitaarlessen Oisterwijk bij Groovability.nl, de popschool van de NU!
Drumsles, drumlessen Oisterwijk bij Groovability.nl, de popschool van de NU!Groovability, individuele-, en groepslessen muzieklessen, gitaar, basgitaar, drums, zangles

INDIVIDUEELONDERWIJS

Het grote voordeel van individueel onderwijs, is dat de lessen volledig zijn afgestemd op de wensen, het niveau en voorkeursintelligentie van de leerling. Naast de algemene ontwikkeling in diverse stijlen, bied het ook de mogelijkheid te specificeren in een bepaalde muziekstijl. Het leren spelen van nummers van een favoriete artiest of in het genre wat de leerling aanspreekt, vergroot nu eenmaal het enthousiasme en zal daardoor sneller (bevredigende) resultaten leveren.

GROEPSONDERWIJS

In de groepslessen staat het leren van en met elkaar centraal. Door samen te spelen wordt het gehoor en creativiteit van de leerling gestimuleerd. Daarnaast vergroot het samenspel het plezier, waardoor de leerling over het algemeen langer gemotiveerd blijft. Bij het vormen van de groepjes (2 á 3 leerlingen), wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met leeftijd en niveau. Niet ieder instrument leent zich even goed voor deze lesvorm, informeer daarom van te voren even naar de mogelijkheden.

ONZE
DOCENTEN
Enthousiaste docenten Gedreven professionals
Echte muzikanten In hart en nieren Uit het werkveld
Ready to lift you & your skills To a higher Level


ARTHUR MOLS|DRUMS

Arthur Mols studeert in 2007 af als Bachelor of Music Teacher / Musician aan de Rockacademie Tilburg en behoort daarmee tot een van de 'Pilots' van deze opleiding. Tijdens (en na) zijn studie werkt Arthur als drumdocent voor verschillende gerenommeerde scholen waaronder; Drumschool Cleuver en Rockacademie Tilburg. In 2005 wordt de eerste hand gelegd aan zijn eigen Project; Drumschool Groovability. Naast lesgeven speelt Arthur oa. met artiesten als Lizzy-V, Stefan de Roon (k-otic), Amstel Live Band, Paul Childers (USA) en STAAL

LEES MEER

A.MOLS@GROOVABILITY.NL

WWW.GROOVABILITY.NL

30 Likes

KRIS VAN SON|ZANG-KEYBOARDS

Kris van Son volgt vanaf de leeftijd van dertien jaar zanglessen bij verschillende professionele zangdocenten. Na een studie van twee jaar aan het Factorium in Tilburg, richtte ze zich vooral op muziek/theater en musicals. In 2011 produceerde Kris haar eigen musical "Samson-Airlines" waarbij ze onder andere verantwoordelijk was voor het script, de muziek en de arrangementen. Na een jaar de vooropleiding "Muziek/Theater" te hebben gevolgd, maakt Kris de overstap naar de Rockacademie waarvan ze in 2017 afstudeert.

LEES MEER

K.VANSON@GROOVABILITY.NL

WWW.KRISVANSON.NL

19 Likes

Levi Smeets | Gitaar

Levi Smeets studeert in 2019 af aan de Rockacademie Tilburg.
gedurende zijn studie als gitarist / sound-engineer speelt Levi in verschillende bands en verdiept zich met name in zijn netwerk en ervaring in het werkveld.
Naast het geven van gitaarles is Levi druk bezig met het opzetten van zijn eigen studio en act genaamd;
'Disco didn't die'
Met de band This is LOVSKI speelt hij door het hele land en staat daarmee op festivals als; Zwarte Cross, Elastiek en Lowlands.

LEES MEER

INFO@GROOVABILITY.NL

WWW.GROOVABILITY.NL

10 Likes

Joost Koevoets |Drums

Joost Koevoets studeert in 2016 af aan de Rockacademie Tilbug. Tijdens deze opleiding en zijn studie aan de Popakademie in Mannheim (DE) ontwikkelt Joost zich tot een bekwaam drummer in de verschillende stijlen van de hedendaagse popmuziek. In 2014 start Joost als drumdocent bij 'Muziekles Den Bosch' en niet veel later start hij zijn eigen drumpraktijk in zijn woonplaats Tilburg. Vanaf januari 2016 is Joost ook werkzaam als drumdocent in het team van Groovability Oisterwijk.

LEES MEER

INFO@GROOVABILITY.NL

WWW.GROOVABILITY.NL

11 Likes

Tessa Hendrikx|Bandcoaching

Tessa Hendrikx zag op 24 april 1990 het levenslicht in het (net)Limburgse Weert. Na een sportieve jeugd ging ze op haar 15e basgitaar spelen om vervolgens 3 jaar later, in 2008 aangenomen te worden op het Rotterdams conservatorium (Codarts pop). Daar kreeg ze les van o.a. Michel van Schie en heeft ze deze studie in 2012 succesvol afgerond. Tijdens en na haar studie is Tessa altijd actief geweest in verschillende bands en daarnaast ook in het lesgeven. Vanaf 2015 is ze werkzaam als bandcoach en basgitaar docente bij groovability.

LEES MEER

T.HENDRIKX@GROOVABILITY.NL

WWW.GROOVABILITY.NL

14 Likes

Sander van Kleef|DJ/Producing

Sander van Kleef is geboren op 26 april 1994 te Spijkenisse. Al vroeg kwam hij in aanraking met muziek van alle kanten: familie, vrienden, media enz. Vanaf zijn 14e jaar is hij gestart met het produceren van zijn eigen muziek. Sander heeft gewerkt met artiesten, zoals Typhoon, Jebroer en vrij recent met de Amerikaanse zanger Devvon Terrell. Sinds 2016 is Sander getekend bij het management van Streetwise Visuals te Capelle aan den IJssel. Door diverse stijlen zoals Pop, Urban en Soul te mixen onderscheidt hij zich binnen de muziekindustrie en laat hij een breed en uniek geluid horen.

LEES MEER

INFO@GROOVABILITY.NL

WWW.GROOVABILITY.NL

3 Likes

Leroy Carli|Gitaar

Leroy Carli geeft sinds 2008 gitaarles. Naast zijn eigen gitaarschool geeft Leroy ook gitaar-en bandcoaching lessen op diverse (basis)scholen, muziekscholen en BSO's. Naast gitaardocent is Leroy uitvoerend (sessie)muzikant en vaste gitarist van o.a. de eigen-werk band 'Marvelious' en 'Emmy Eve'. Buiten het spelen in deze bands is Leroy, met vaste regelmaat, op het podium te zien als sessiemuzikant bij verschillende (cover)bands. In 2015 start Leroy met zijn eigen opname studio,de 'Flawless Music Studio' in Raamsdonksveer.

LEES MEER

LEROYCARLI@GMAIL.COM

LEROYCARLI.NL

10 Likes

Ruben Mesika|Drums

Ruben Mesika start op zevenjarige leeftijd met het volgen van drumles.
In 2017 studeert Ruben cum laude af aan de Rockacademie in Tilburg.
Tijdens en na zijn studie speelt Ruben in verschillende bands met optredens in binnen- en buitenland.
Naast een met regelmaat gevraagd invaldocent, start Ruben vanaf 2015 met het verzorgen van drumlessen in 's-Hertogenbosch. Vanaf januari 2018 komt Ruben het team van Groovability versterken en start Ruben als derde drumdocent bij Groovability Oisterwijk.

LEES MEER

INFO@GROOVABILITY.NL

WWW.GROOVABILITY.NL

12 Likes

Jurrian Markx|Piano-Keyboards

Jurrian Markx studeert muziek & technologie aan de Hogeschool voor de Kusten Utrecht (HKU) waar hij de opleiding tot media componist volgt.
In de afgelopen acht jaar volgt hij piano, Keyboard-en zanglessen bij verschillende gerenommeerde docenten. Naast piano & keyboard docent is Jurrian ook werkzaam als muzikaal leider bij verschillende theatergezelschappen waar hij niet alleen verantwoordelijk is voor de arrangementen maar ook met regelmaat te zien is als toetsenist/dirigent.


LEES MEER

INFO@GROOVABILITY.NL

WWW.GROOVABILITY.NL

7 Likes

Oliver Pesch|Gitaar

Oliver Pesch studeert Gitaar/ Songwriting in het laatste jaar van de Rockacademie in Tilburg. Door de gitaar op te pakken op zijn 7e en vanaf zijn 13e vele cafeetjes af te struinen, ontwikkelt Oliver zich al vroeg tot een goed georiënteerde gitarist/performer. Door de jaren heen staat Oliver in verschillende grote poppodia waaronder 013, Tivoli Vredenburg, Bird en het Paard van Troje. Naast dit alles is Oliver regelmatig door heel het land als solist te zien en is hij actief als gitarist in verschillende bands.


LEES MEER

INFO@GROOVABILITY.NL

WWW.GROOVABILITY.NL

8 Likes

Jaycee Wardenaar|Vocals

JC Wardenaar studeert in 2010 af aan de Herman Brood Academie Utrecht. In 2007 start JC met het verzorgen van zanglessen waarbij er niet enkel wordt gewerkt aan techniek en performance maar ook songwriting en de persoonlijke ontwikkeling centraal staan.
Dat JC een muzikant in hart en nieren is bewijst zich door een scala aan optredens en ervaringen. Zo tourde ze verschillende keren door Europa met Flight195 (NL),Mephis Lion (NL) & Rouge United (BE), maar was ze ook meerdere malen te bewonderen bij oa. Radio 3FM, 583 en "The Voice of Holland"

LEES MEER

JCVOCALS2009@GMAIL.COM

WWW.JCVOCALS.NL

13 Likes

*WE ARE GROOVABILITY!.NL

Groovability is een veelzijdige popschool/muziekschool gelegen in het Centrum van Oisterwijk met voor een ieder een juiste lesvorm.
Naast de individuele en groepslessen, biedt Groovability de mogelijkheid samen te spelen in bandverband. Hiermee onderscheidt Groovability zich van bijvoorbeeld particuliere docenten, waarbij deze mogelijkheden vaak gering zijn. Groovability werkt uitsluitend met professionele, enthousiaste en gedreven docenten. Wil jij kijken of dit iets voor jou is? Meld je snel aan voor een gratis proefles!


LEES MEER

INFO@GROOVABILITY.NL

WWW.GROOVABILITY.NL

2541 Likes


BEKIJK ONZE PRIJZEN | ALGEMENE VOORWAARDEN | DOWNLOAD ONS INSCHRIJFFORMULIER

Music is expression of the soul. It lives in everyone and everyone can make it.

-- Groovability --
THE
NEWS
Nieuwtjes rond Groovability
Dé Popschool van de toekomstUkelele les Oisterwijk

31 augustus 2019Nieuw! UkeleleLes!

31 augustus 2019

Jazeker!, vanaf september 2019 start Groovability naast de reguliere gitaarlessen, ook met Ukelele les in Oisterwijk!


Hot & New!: Ukelele Les!!
Ukelele spelen is op helemaal hip en ook jij kan vanaf nu les krijgen in het bespelen van dit vrolijke viersnarige mini gitaartje. Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om op de ukelele muziek te maken en speel binnen no-time bekende pop hits van oa. Jason Mraz, Ed Sheeran of Train! Naast het feit dat de ukelele door zijn klein formaat gemakkelijk mee te nemen en vrij eenvoudig te bespelen is, komt het mooiste; Hij kost ook bijna niks! Voor twee, drie tientjes heb namelijk je al zo'n super leuk instrumentje in huis. Kortom, Ideaal voor leerlingen welke snel liedjes willen leren spelen zonder gelijk allerlei moeilijke akkoorden te moeten leren een dure gitaar aan te moeten schaffen. Probeer het zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

31 augustus 2019  Door: Arthur MolsLeerling Groovability, Drummer Musical 'Petticoat'

13 augustus 2019Matthijs (14!) Drummer Petticoat

13 augustus 2019

Na enkele jaren muziekles te hebben gevolgd is hij er klaar voor; Matthijs Groenland (14 jaar!) vaste drummer in Oisterwijkse Musical "Petticoat".


Sinds enkele jaren volgt Matthijs drum-en bandlessen bij popschool Groovability in Oisterwijk.
Met veel enthousiasme volgt hij wekelijks de lessen en is met vaste regelmaat op podia te vinden in Oisterwijk en omstreken.
Naast de optredens met zijn eigen band 'VIPS' wordt Matthijs steeds vaker gevraagd als 'inval drummer' bij oa. Het Oisterwijks Orkest of voor het begeleiden van medestudenten tijdens toelatingsexamens voor de Herman Brood Academie of Rockcity Institute.
Enkel het drummen in een musical stond nog op het lijstje en ook dit kan sinds deze zomer afgevinkt worden!
Totaal 8 keer drumde Matthijs in de 2,5 uur durende musical in het Oisterwijkse natuurtheater en natuurlijk zijn wij ook even een kijkje gaan nemen.
Echt super gedaan!! Wij zijn helemaal trots!
In de wandelgangen gaat al het gerucht dat Matthijs ook voor volgend jaar is gevraagd en wij snappen helemaal waarom... ;-)

13 augustus 2019  Door: GroovabilityMuziekworkshops Op Basisschool de Bunders en Kikkenduut Oisterwijk

05 juni 2019Basisschool Workshops

05 juni 2019

Twee Basisschool workshops in één week tijd. Daar draaien onze docenten hun hand niet meer voor om...


De docenten van Groovability zijn ondertussen wel wat gewent, dus op de vraag of we in een week tussen alle lessen door op twee basisscholen enkele workshops konden geven, was het antwoord vrij snel duidelijk... Yep, geen probleem!
En zo trok de Groovability karavaan richting Bassischool de Bunders. Bepakt en bezakt met gitaren, microfoons en trommels vertrokken zij richting de Bunders, want daar was het immers de jaarlijkse 'Bundersdag'! Eenmaal aangekomen was het duidelijk; Een feest werdt het zeker!
Over het gehele plein waren workshops/activiteiten; Breakdance, DJ-les, Bootcamp, Bandles, trommelen (dat waren wij;) een brandweerwagen, en ga zo maar door...
Maar ook op Basisschool de Kikkenduut weten ze het de leerlingen naar de zin te maken, want enkele dagen later was daar de jaarlijkse 'Keuzecursusdag'!
Op deze dag konden Leerlingen zich inschrijven op een tiental activiteiten/workshops, welke over de gehele dag werden verzorgd door ouders en lokale bedrijven. Ook hier was werkelijk aan alles was gedacht en was er voor een ieder wat wils.
Ik denk dat alle leerlingen, maar ook zeker wij, kunnen terugkijken op twee super leuke dagen! Nogmaals dank voor jullie enthousiasme en volgend jaar zijn we graag weer van de partij!

05 juni 2019  Door: GroovabilityGroovability Live @ SEC

16 mei 2019GROOVABILITY Live@SEC

16 mei 2019

30 mei as. staan er weer 12 bands klaar om het dak van eraf te knallen!!


Hoeveel beter kun je je Hemelvaartsdag spenderen dan lekker op het terras te gaan zitten onder het genot van een hapje, drankje en / of uitgebreide lunch inclusief live muziek?
Nou, niet dus!

Donderdag 30 mei aanstaande vind alweer de 5de editie plaats van Groovability Live in concert. Dit jaar zien we oude maar ook nieuwe gezichten die weer vol muzikaal plezier de leukste en mooiste nummers live voor u spelen.

Vanaf 14.30u barst de muzikaliteit van jong tot oud los op het terras van SEC aan het Lindeplein te Oisterwijk. Zing mee, dans mee, joel mee, maar geniet vooral mee met alle leerlingen van Groovability die dit voor u mogelijk maken.

Tot dan, gezellig!

16 mei 2019  Door: GroovabilityMEER NIEUWS

We Live GROOVABILITY…always.

-- Groovability --
ONZE
VIDEO'S
Voorproefjes van lessen
Registraties van optredens & uitvoeringen
Tips & tricks


BANDPRESENTATIE MUZIEKSCHOOL GROOVABILITY OISTERWIJK

2019-08-13T08:49:48.000Z  |    PLAY VIDEO

Korte impressie van optredens gegeven door enkele leerlingen van Popschool Groovability Oisterwijk. Naast de bands welke wekelijks bandles volgen, werden er deze dag ook 'pop-up bandjes' gevormd en was het spelen in een band voor sommige een hele nieuwe, maar super leuke ervaring!

SURF NAAR ONS YOUTUBE CHANNEL
GROOVABILITY MUSIC EDUCATION OISTERWIJKDRUMCOVER LET ME LOVE YOU - YATE

2017-11-20T12:39:15.000Z  |    PLAY VIDEO

Yate de Swaaf in actie tijdens een drumles bij popschool Groovability Oisterwijk.

SURF NAAR ONS YOUTUBE CHANNEL
GROOVABILITY MUSIC EDUCATION OISTERWIJKGROOVABILITY LIVE @ CAFE KOOSJE

2017-06-15T21:12:48.000Z  |    PLAY VIDEO

Afgelopen week was het weer zover, de 3de editie van Groovability Live @ Cafe Koosje.10 van onze bandjes, beginnend tot gevorderde, speelde de sterren van de hemel tijdens deze super leuke middag in het gezelligste café van Oisterwijk! Speciaal voor degene die het hebben gemist, hier een korte impressie ;-)

SURF NAAR ONS YOUTUBE CHANNEL
GROOVABILITY MUSIC EDUCATION OISTERWIJKBASGITAAR? JAZEKER!

2017-06-07T19:39:06.000Z  |    PLAY VIDEO

Basgitaar? Jazeker! Zit jij nog te twijfelen tussen het leren spelen van gitaar of basgitaar? Of denk jij dat je met een basgitaar niet zoveel kan? Check dan ff dit filmpje! Tessa laat zien wat er oa. allemaal op een basgitaar mogelijk is en wat jij kan leren! Wil jij basgitaar leren spelen en de nieuwe bassist in een van onze bandjes worden? Meld je dan aan voor een gratis proefles op info@groovability.nl of kijk voor meer info op; www.groovability.nl

SURF NAAR ONS YOUTUBE CHANNEL
GROOVABILITY MUSIC EDUCATION OISTERWIJKPAASPOPPELARIJ 2017

2017-04-27T08:15:41.000Z  |    PLAY VIDEO

Een korte compilatie van de unieke samenwerking met het Oisterwijks Orkest en leerlingen van Popschool Groovability Oisterwijk.

SURF NAAR ONS YOUTUBE CHANNEL
GROOVABILITY MUSIC EDUCATION OISTERWIJK
MEER VIDEO

WE ARE GROOVABILITY
ENTHOUSIASTE DOCENTEN GEDREVEN PROFESSIONALS ECHTE MUZIKANTEN IN HART EN NIEREN UIT HET WERKVELD READY TO LIFT YOU & YOUR SKILLS TO A HIGHER LEVEL!

GROOVABILITY
SHOWCASE
Voorproefjes van lessen
Registraties van optredens & uitvoeringen
Tips & tricks FOTO & FILM

It's all in the groove

Drummer worden? Doe dan wel eerst je buurman oordoppen cadeau ;-) !

Groovability Keyboardles Oisterwijk

Bart gaat Los!

Zie hier hoe Bart losgaat tijdens de gitaarles!

Groovability Oisterwijk

Be A (Rock)Star!

Iedereen kan de top bereiken, ook de grootste ster is ergens begonnen

Bandcoaching

Wil jij ook in een band spelen?

Een leuke avond!

Het was weer een succes!

Bandcoaching

Wil jij ook in een band spelen?

DJ/PRODUCING

Check wat je kan doen met de Novation Launchpad©

It's all in the groove

Drummer worden? Doe dan wel eerst je buurman oordoppen cadeau ;-) !

openingsparty groot succes

Afgelopen week hebben we een geweldige promo-party geoganiseerd

Meisjes & gitaren zijn stoer!

Meisjes! Gitaar spelen is stoer!

Ben jij de nieuwe Voice?!

Wil jij zangeres worden, en de voice winnen?!

DJ/PRODUCING

Check wat je kan doen met de Novation Launchpad©

NIEUWE 2014 FLYER

Heb jij het al gezien? Een origineel Grooveware©® T-shirt gratis!

JAMSESSIE DOCENTEN

Onze docenten zijn muzikanten in hart en nieren

JAMSESSIE DOCENTEN

Onze docenten zijn muzikanten in hart en nierenBEKIJK ONZE PRIJZEN | ALGEMENE VOORWAARDEN | DOWNLOAD ONS INSCHRIJFFORMULIER

info@groovability.nl

JOIN US NOW!

make
contact
get in touch
vragen staat immers vrij


Hoi, bedankt voor je bericht!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

GROOVABILITY
postadres:
Spoetnikstraat 33
5061SK Oisterwijk

Download hier het inschrijfformulier
Download onze algemene voorwaarden
Bekijk onze prijzen


www.groovability.nl
Bank: 3153.666.067
kvk: 17258664

Powered by

Back to Top