Extra Muzieklessen Leerlingen Groovability

Extra muzieklessen

NA EEN BEWOGEN JAAR MET VEEL ONLINE LESSEN, KOMT GROOVABILITY DE LEERLINGEN TEGEMOET MET EXTRA MUZIEKLESSEN. 

Het was me het jaartje wel hoor! Muziekschool een paar weken open, muziekschool een paar weken dicht. Muziekschool weer een paar weken open, muziekschool heel veel weken dicht… en uiteindelijk toch weer open! Ondanks alle muzieklessen gewoon online zijn doorgegaan, eiste het nogal wat flexibiliteit van onze leerlingen en leek ons een extra lesweek wel het minste wat we konden doen. Waar we de laatste lesweek van het jaar normaal gebruiken om gemiste lessen in te halen, gaan we dit jaar lekker door! Op die manier hopen we de leerlingen van Groovability toch een beetje tegemoet te komen door het aanbieden van deze extra muzieklessen.

Normaal gesproken sluiten we het jaar af met optredens van onze leerlingen en gaan de popbandjes een dag opnemen in de flawless Music Studio om hun muzikale band skills voor eeuwig vast te leggen. Helaas zit dat er door alle Coronamaatregelen dit jaar niet in en zullen we het een jaartje zonder moeten doen. Natuurlijk blijven we positief en gaan we er vanuit dat we na de zomervakantie met z’n allen weer samen kunnen zijn en lekker mogen optreden!

De extra muzieklessen voor de leerlingen van Groovability zullen gegeven worden in de week van 19 tot 24 juli. Dit is tevens de laatste lesweek van het seizoen. Naast het aanbieden van extra muzieklessen is er ook ruimte voor proeflessen. Leerlingen die voor de zomervakantie graag nog een proefles volgen, kunnen zich via deze link aanmelden. 

Voor nu wensen wij iedereen alvast een hele fijne zomervakantie en hopen wij jullie in september allemaal weer te zien!!

Team Groovability