Gitaarles in Moergestel

Gitaarles Moergestel

Naast alle muzieklessen in Oisterwijk, is het vanaf september ook mogelijk gitaarles in Moergestel volgen.

Het hing al een tijdje in de lucht, maar vanaf september 2021 is het dan zover! Naast gitaarlessen in Oisterwijk start Popschool Groovability dit seizoen ook met gitaarles in Moergestel. Leerlingen buiten Oisterwijk kunnen vanaf nu dus ook voor hun lessen op elektrisch gitaar, akoestisch gitaar of Ukelele terecht op onze locatie in Moergestel.

Met gepaste trots kunnen we  jullie mededelen dat de lessen worden verzorgd door niemand minder dan gitarist Maurits Kerkow (oa. Gers Pardoel) en zullen worden gegeven in Cultuurcentrum ‘Den Boogaard’. Tijdens deze lessen staat naast plezier de leerling centraal en wordt er ingespeeld op het niveau en de wensen van de student. Hierdoor zijn de lessen geschikt voor zowel jong als oud, van beginners tot gevorderde.

Heb jij altijd al gitaar willen leren spelen?
Meld je dan snel aan want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Voor vragen over ons lesaanbod en/of informatie over gitaarles in Moergestel en Oisterwijk, kunt u terecht op onze website of door een email te sturen naar stuur een email naar; info@groovability.nl

Update 15.12.2020
De eerste gitaarleerlingen zijn enkele weken geleden met veel enthousiasme gestart met hun eerste gitaarles. Wij zijn blij met jullie positieve reacties over de lessen en natuurlijk de docent 😉 Wel zullen er voorlopig enkel op woensdag gitaarlessen in Moergestel gegevens worden. Voor muziekles op de overige dagen, kan je natuurlijk ook altijd in Oisterwijk terecht.