GROOVABILITY LIVE 2022

Optredens bandjes Groovability

 26 MEI IS HET WEER HEMELVAARTSDAG, DUS TIJD VOOR EEN NIEUWE EDITIE VAN GROOVABILITY LIVE! EEN MIDDAG VOL OPTREDENS DOOR LEERLINGEN VAN POPSCHOOL GROOVABILITY.

Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) vindt alweer de 6de editie plaats van Groovability Live! We hebben er wel even een jaar of twee op moeten wachten, maar we zijn er weer helemaal klaar voor! Ook dit jaar staan er weer een hoop toffe optredens op het programma en laten de leerlingen van muziekschool Groovability menig heupjes bewegen tijdens hun band performance.

Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, gaan de voetjes van de vloer en zal menig bandje je versteld doen staan van hun muzikaliteit. Vanaf 14.45 zal de eerste live band het buitenpodium van SEC aan het Lindeplein te Oisterwijk betreden. Optredens door jong en oud, voor jong en oud! Kom dus gezellig even langs voor een drankje en geniet van alle optredens die deze toppers voor jullie mogelijk maken.

Naast bekende gezichten zullen ook dit jaar weer nieuwe leerlingen het podium aan het Lindeplein betreden. Met veel enthousiasme en muzikaal plezier zullen zij de leukste, bekendste en mooiste nummers live voor jullie spelen. Het belooft ook dit jaar weer een mooie en vooral zonnige dag te worden, dus dit mag je niet missen!
Om alvast een beetje in de stemming te komen, zie je hier een korte compilatie van de laatste editie in 2020. Daar wil je toch gewoon bij zijn?!

Benieuwd naar wat jullie zoal kunnen verwachten en welke muzieklessen er door Groovability allemaal worden gegeven? Neem dan snel een kijkje op onze overzichtspagina. Misschien sta je dan, net als deze toppers, ook volgend jaar op het podium.

We zien jullie dus graag op donderdag 26 mei op het terras van SEC aan het Lindeplein in Oisterwijk.

Super gezellig, tot dan!

 

#groovabilitylive #oisterwijk #muziekles #popschool #groovability