Groovability Live 2023

Optredens Leerlingen muziekschool Groovability Oisterwijk

25 juni a.s. is het weer zover, Groovability Live 2023!! Dit jaar geven 8 bands van Popschool Groovability acte de présence op het terras van SEC Oisterwijk. Een middag vol toffe optredens door leerlingen van Popschool Groovability Oisterwijk!

Groovability Live 2023

Zondag 25 juni a.s is het weer zover, Groovability Live 2023!! Een middag vol met optredens verzorgd door leerlingen van Popschool Groovability op het terras van SEC Oisterwijk. Een middag waar je kan genieten van live muziek, aanstormend talent en optredens door jong en oud, onder het genot van een hapje en drankje. Het beloofd ook dit jaar weer een mooie dag te worden met een hoop muziek, zon en gezelligheid. Meemaken erbij zijn, dit wil je zeker niet missen!


Groovability Live 2023 Optreden Muziekschool Groovability

Band optredens

Vanaf 14.30 uur zal de eerste live band het buitenpodium aan het lindeplein betreden. Naast de bekende gezichten van bands als; The Blueberrys, 24/7 en Juliette and the Cool Boys, zullen er ook dit jaar weer een hoop nieuwe gezichten het podium bestijgen. Daarnaast hebben we dit jaar ook wat special guests, welke acte de présence geven en de mooiste nummers voor jullie live gaan spelen. Het beloofd een muzikale middag te worden voor (en door) jong en oud!

Muziek met een hapje en Drankje

Ook dit jaar mogen we weer gebruik maken van het terras van restaurant SEC aan het Lindeplein te Oisterwijk. De perfecte lokatie om onder het het genot van een hapje en drankje te kunnen genieten van alle optredens die deze toppers mogelijk maken. Het belooft een zonnige dag te worden, dus (Tip) wacht niet te lang om een goede zitplaats te claimen 😉

locatie

Het programma op deze zondagmiddag start om 14.30 en eindigt rond 16.30. Alle activiteiten vinden plaats op het terras van SEC eten & drinken, Lindeplein 13 te Oisterwijk. Hopelijk zien we elkaar de 25ste!

Groovability live Optredens Oisterwijk

Terug