Popbands en jeugdorkest spelen samen tijdens de Kindermuziekweek!

Kindermuziekfeest Oisterwijk, Groovability

De Kindermuziekweek richt zich op de artiesten van nu. Een mooi, muzikaal en uniek project, door en voor de jeugd van Oisterwijk! Popschool Groovability en Harmonie Asterius zijn er klaar voor!

Tijdens de landelijke Kindermuziekweek organiseert Harmonie Asterius in samenwerking met Popschool Groovability op 10 april een Music for Youth concert! Dit jaarlijks terugkerend concert richt zich met name op de jeugd van Oisterwijk en omstreken: zowel qua artiesten als publiek!

De leerlingen van nu zijn de artiesten van de toekomst en zullen je deze dag doen verrassen met wat er allemaal op jonge leeftijd mogelijk is. Het wordt een middag om nooit te vergeten waarbij er een mooie afwisseling zal worden gemaakt tussen het leerlingen orkest van Harmonie Asterius en verschillende jeugdbandjes van Popschool Groovability. Het beloofd een super leuke muzikale middag te worden met zangers, gitaristen, blazers en drummers met de laatste hits, gespeeld door de artiesten van de toekomst.

De landelijke Kindermuziekweek is een initiatief om leerlingen van 0 tot 12 jaar kennis te laten nemen van live muziek. Het is immers bewezen dat een het maken en ervaren van muziek bijdraagt aan de algemene cognitieve en emotionele ontwikkeling van kinderen. Om die reden besloot Harmonie Asterius afgelopen jaar een Oisterwijkse versie op poten te zetten in samenwerking met o.a Muziekschool Groovability, Natuurlijk gezond en Bibliotheek Midden-Brabant.

Met de Kindermuziekweek zien we een nieuw muzikaal fenomeen in het Oisterwijkse vóór en dóór de jeugd van onze gemeente. Graag nodigen we jullie uit voor deze eerste editie op zondag 10 april in de Theaterzaal van Tiliander Oisterwijk!

Datum: 10 April 2022
Lokatie: Tiliander Oisterwijk
Aanvang: 15.00 uur
Entree: Gratis