Live Muziek @ Braderie Koningsoord Berkel-Enschot

Braderie Koningsoord 25 mei 2024

Zaterdag 25 mei 2024 organiseert winkelcentrum Koningsoord Berkel-Enschot een gezellige braderie voor het hele gezin! Springkussens, marktkraampjes, live muziek en nog veel meer entertainment zal op deze dag aanwezig zijn. 

Braderie Winkelcentrum Koningsoord

Zaterdag 25 mei a.s opent winkelcentrum Koningsoord de deuren voor een gezellige Braderie voor het hele gezin. Vanaf 10.00 tot 17.00 uur staan er een 25-tal marktkramen verspreid over het winkelcentrum, voorzien van leuke producten, lekkere hapjes en scherpe aanbiedingen. Daarnaast zijn er over de hele dag live optredens door bands, (blaas)orkesten en vocalisten. Maar ook aan onze kleine vriendjes is gedacht want een tof springkussen mag hier natuurlijk niet ontbreken!
Kortom, het beloofd dus een mooie afwisselende dag te worden met voor ieder wat wils!

Live Muziek: Bands leerlingen Groovability

Als je het over live muziek hebt, kunnen de bands van Groovability natuurlijk niet ontbreken. En inderdaad, ook wij zijn hier natuurlijk van de partij! Vanaf 14:00 tikt ons jongste bandje af en gaan de voetjes weer van de vloer in winkelcentrum Koningsoord om vervolgens nog drie andere bandjes het podium te laten betreden. Voor de vaste fans zal het dan ook geen verassing zijn dat we ook dit keer weer iets speciaals in petto hebben! Wat dit precies is gaan we natuurlijk nog niet zeggen, maar het heeft ermee te maken dat de eerste band ook deze middag hun debuut maakt als band! Het allereerste optreden ooit, dit wil je gewoon niet missen!! Dat jij later kan zeggen; Ik was erbij, hun allereerste optreden op Braderie Koningsoord!… Ik was er bij!
Na dit spektakel gaan we natuurlijk door met nog drie te gekke bands die jullie ook zeker niet willen missen!

De Line up ziet er als volgt uit:*

14.00 – 14:10     
LoCo
14:10 – 14:20     
The Froggies
14:20 – 14:30.    Sweet Savage

14:30 – 14:45.    BlueBerries

Ons optreden op Braderie Koningsoord zal plaats vinden op het podium voor Café Mout

*Dit is de globale planning, tijden kunnen gedurende de dag ietwat afwijken. 

Kids: Springkussens

Op het grasveldje voor Restaurant Aards en de Kloostertuinen staan twee springkussens opgesteld waar kinderen tussen 10 -en 17.00 uur veel plezier kunnen beleven. Er is toezicht aanwezig zodat de ouders op het terras van Restaurant Aards gezellig een drankje kunnen drinken.

Dweilorkest: De Böllekes

De Böllekes zijn prettig gestoord mannelijke muzikanten uit Oisterwijk en omstreken. Zij spelen vooral lekkere feestmuziek maar kunnen bij gelegenheid veel meer. Het hele jaar door zijn ze te horen met als heilige doel; Het vermaken van een breed publiek.
Het repertoire gaat van schlager tot feestkraker en van rock ’n roll tot bigband.

De Böllekes lopen van 15.00 tot 15.45 uur door het winkelcentrum en geven een podium concert vanaf 16.15 uur voor café Mout.

Kunst: Live Portret

Kunstenares en portrettekenaar Tineke Holm is woonachtig in Haaren en is tijdens de braderie van 12.00 tot van 16.30 uur aanwezig op de braderie voor de deur van Sento. In een klein kwartier zet ze jou met potlood op een doek.

Zanggroep: Inbetween

Zangroep Inbetween is een enthousiaste groep zangers en zangeressen, opgericht in september 1996. In de afgelopen jaren is Inbetween niet alleen in leden maar ook in repertoire behoorlijk gegroeid. Sinds 1 oktober 2016 staat het koor onder leiding van dirigent Jack Reikers.

Inbetween geeft van 11.00- tot 12.15 uur een koffieconcert op het podium voor café Mout.

Optreden: Sam Groenenberg

De 13-jarige goedlachse Sam Groenenberg uit Tilburg heeft ondanks zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring.

Sinds zijn 10e  treedt hij regelmatig op in de regio en in januari 2023 heeft hij ook zijn tv-debuut gemaakt tijdens de talentenshow “Ministars” van SBS6 waarin hij een video “duet” mocht zingen samen met zijn idolen “The Beatles”.
En afgelopen jaar mocht hij zelfs al één van zijn dromen uit laten komen: spelen op Het podium van The Beatles: “the Cavern club”

Op het podium wisselt Sam nieuwe muziek af met nummers uit de jaren 60/70. Een opvallende keuze voor een jongen van zijn leeftijd, maar zo als Sam zelf zegt: “vroeger maakte ze nog ECHTE muziek. Tegenwoordig komt het grootste deel uit de computer”!
Naast covers laat hij steeds vaker zijn eigen muziek klinken want ook het schrijven van eigen muziek gaat hem al goed af.

Sam’s optreden op Braderie Koningsoord is van 15.00 tot 15.45 uur op het podium voor Café Mout

Percussiegroep: Batala

Door een gezellige vriendengroep werd in 2005 de Braziliaanse Percussieband opgericht. In 2009 werd contact gelegd met de wereld van Batala. In de jaren die daarop volgden zocht men naar mogelijkheden om de Percussieband te transformeren naar een Batala-band. In 2010 was het zover en is BATALA Netherland gepresenteerd aan het publiek.

Inmiddels is de band uitgegroeid tot Nederlands grootste Samba Reggaeband. Zij traden op in Londen en tijdens het Carnaval in Brazilië.

Batala is te zien op het podium voor Café Mout van 13.00- tot 13.20 uur en van 15.30- tot 15.50 uur

locatie Koningsoord

Het programma start om 10.00 en eindigt rond de klok van 17.00. Alle activiteiten zullen plaats vinden binnen of rondom Winkelcentrum Koningsoord aan Koningsoord 103 te Berkel-Enschot. Graag ontvangen we jullie a.s. zaterdag 25 mei bij een van de optredens onder het genot van een hapje en een drankje. Tot dan!!

Braderie Koningsoord