Paaspoppelarij 2023

Paaspoppelarij Banner

Vrijdag 31 maart is het weer zover: PaasPOPpelaarij 2023 !!
Strakke gitaren, swingende drums; klaterend koper- en kleppenwerk. Allemaal elementen voor een bijzondere samenwerking tussen Popschool Groovability en Het Oisterwijks Orkest. 

Paaspoppelarij 2023

Op de avond van vrijdag 31 maart is de theaterzaal van Tiliander opnieuw het podium voor een bijzondere muzikale ontmoeting van muzikanten van Het Oisterwijks Orkest (HOO) en POPschool Groovability. Een uniek evenement in een bijzondere samenwerking: ‘Paaspoppelarij 2023’! In verschillende samenstellingen laten de jonge talentvolle popmuzikanten van Groovability hun kwaliteiten horen. In zelfstandige bands én in samenspel met het grote orkest van HOO.

Programma

Het programma bestaat uit muziek van hedendaagse populaire artiesten en gouden popclassics. Bekende hits van artiesten als; Amy Winehouse, Nothing but Thieves, Anouk en Bruno Mars passeren deze avond de revue. ‘PaasPOPpelarij’ brengt het lentefrisse geluid van verschillende muziekstromingen bij elkaar.

Al vijf keer eerder zorgde Paaspoppelarij voor een volle zaal. Vanwege de coronamaatregelen moest de reeks worden onderbroken, maar nu staan de muzikanten weer te trappelen om hun muzikaal enthousiasme te mogen delen met een groot publiek. Het beloofd dus weer een muzikaal spektakel te worden door talentvolle muzikanten van jong en oud.

Tickets

Om iedereen de kans te geven om te genieten van “Paaspoppelarij’ en kennis te maken met Het Oisterwijks Orkest en Popschool Groovability, is de toegangsprijs laag gehouden: vanaf 16 jaar €5. Voor jonge bezoekers tot 16 jaar slechts €1.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de ticketservice van Tiliander: www.tiliander.com/home/het-oisterwijks-orkest-groovability-paaspoppelarij

locatie Paaspoppelarij 2023

PaasPOPpelarij vindt plaats in de theaterzaal van Tiliander aan de Spoorlaan 82c te Oisterwijk. Het programma voor deze avond start om 20.00 en eindigt rond de klok van 22.00.  De zaal is geopend vanaf 19.30 uur.

Foto optreden Paaspoppelarij 2020