Bandles actie 2024

Actie banner Bandles Oisterwijk

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om te spelen in een band? dan is dit jouw kans! Vanaf februari 2024 start Groovability met een vijftal try-out bandlessen voor zowel beginnende als gevorderde muzikanten.

Bandles Actie

Vanaf februari 2024 start Popschool Groovability met een speciale actie gericht op muzikanten welke willen ervaren hoe het voelt om samen te in een band te spelen. Deze tijdelijke actie betreft een vijftal lessen van 60 minuten welke geheel vrijblijvend gevolgd kunnen worden. Aangezien het hier om een speciale en tijdelijke aanbieding gaat bieden wij deze lessen aan voor de speciale prijs van €27,50 p.p

Vijf try-out bandlessen

Tijdens de 5 bandlessen ga je met medemuzikanten werken aan tenminste twee bekende nummers uit de hedendaagse popmuziek. De lessen worden begeleidt door een professionele bandcoach, welke jou alle tips en tricks kan leren voor het spelen in een band. Tijdens het samenstellen van de bands houden waar mogelijk rekening met leeftijd en speelervaring. Mocht je na de 5 try-out lessen door willen gaan met je band is dit altijd natuurlijk mogelijk maar je bent natuurlijk nergens toe verplicht.

Bandles voor iedereen

Of je nu pas net begonnen bent met het spelen van een muziek instrument of al jaren lang les volgt, iedereen is welkom en kan van deze actie gebruik maken. Ook qua leeftijd zijn er om hieraan deel te nemen geen beperkingen. Wel moet je enige ervaring hebben in het bespelen van je instrument en (liefst) in het bezit zijn van een eigen instrument zodat je ook thuis kan oefenen. We proberen bij het samenstellen van de bands zoveel mogelijk rekening te houden met leeftijd en speelniveau. Dit kan er toe leiden dat we misschien niet alle leerlingen direct kunnen indelen maar doen ons uiterste best iedereen zo snel mogelijk te plaatsen.  

lestijden & locatie

De bandlessen worden gegeven op de woensdagmiddag/avond in het Poplokaal van Tiliander Oisterwijk. Mocht uiteindelijk blijken dat we niet alle bands op deze dag kunnen plaatsen, zouden we eventueel kunnen uitwijken naar een andere lesdag. De exacte lestijd wordt in overleg met de docent afgesproken.  

Aanmelden bandles actie

Ben jij ondertussen helemaal enthousiast en wil jij eens ervaren of het spelen in een band echt wat voor jou is? Super leuk!!
Aanmelden kan je doen door een berichtje te sturen naar info@groovability.nl of gebruik te maken van onderstaande button. Vermeld wel even in je bericht je naam, leeftijd, het instrument waarvoor je aanmeld en hoe lang je al les volgt. Op deze manier kunnen wij je beter indelen voor de band die bij jou past.
Wil jij er zeker van zijn dat je snel ingedeeld wordt? wacht niet te lang
want aanmelden kan maar tot 5 februari 2024!

Tot snel!

Banner Bandles actie: vijf lessen van 60 minuten voor maar €27,50!