GROOVABILITY open NA LOCKDOWN

Muziekles Groovability

YES!, WE MOGEN WEER!! EINDELIJK MOGEN WE WEER FYSIEKE LESSEN GEGEVEN OP ONZE LESLOCATIES!

Yes! We mogen weer muziekles op locatie geven!! Vanaf maandag 17 januari ontvangen wij jullie dan ook graag weer op een van onze les locaties in Oisterwijk en Moergestel. Naast individuele lessen zijn ook alle groeps -en bandlessen weer toegestaan. Natuurlijk zijn er nog wel enkele maatregelen waar we ons aan dienen te houden bij het volgen van de muzieklessen. Wij vragen u dan ook deze goed door te lezen om zo misverstanden te voorkomen.

* Muziekeducatie op (binnen)lokatie is toegestaan, hierbij mag geen publiek aanwezig zijn.
* Tijdens de lessen dient 1,5 meter afstand te worden gehouden.
* Het dragen van een mondkapje is verplicht voor leerlingen vanaf 13 jaar.
* Iedereen vanaf 18 jaar is in het bezit van een coronatoegangsbewijs.
* Was voor je de lesruimte binnengaat goed je handen.
* Blijf thuis bij klachten.

Wij wensen iedereen weer heel veel plezier met de alle muzieklessen!!
Team Groovability

 


17 Mei 2021
Na ruim vijf maanden van online lessen, kwam maandag 17 mei dan eindelijk het beslissende antwoord; Er mag vanaf 19 mei 2021 weer fysiek muziekles worden gegeven op alle locaties! Tja, het heeft even moeten duren maar wij zijn super blij eindelijk de ‘normale lessen’ weer te kunnen oppakken. Yes! we mogen weer!!

Tijdens de afgelopen maanden hebben de docenten van Groovability zich met name bezig gehouden met online lessen. Zo kon men lessen volgen via Whatsapp, Zoom of Skype, werden er (video)instructie lessen gemaakt en kon je het lesmateriaal downloaden via Google drive. Ondanks iedereen in het begin wel even heeft moeten wennen, werkte het uiteindelijk voor de meeste leerlingen wel.

Toch gaat er niks boven een ‘old school’ fysieke les zonder platte schermpjes en krakkemikkig internet. Ondertussen hebben we de eerste lessen in Tiliander er alweer opzitten en voelt het weer of we nooit zijn weggeweest. Super fijn om alle leerlingen na zo’n lange tijd weer ‘in het echt’ te mogen zien en zijn blij dat we weer écht muziekles mogen geven.

Alle individuele -en groepslessen mogen weer gegeven worden, enkel groepslessen met meer dan 2 personen ouder dan 18 moeten nog heel even geduld hebben. Waarschijnlijk mag ook deze groep vanaf 5 juni weer van start!

We hebben er weer zin in!