Oisterwijk WinterGlow 2022

Winterglow Oisterwijk Blog Banner

23 December a.s. organiseert Meneer van Eijck het jaarlijkse Oisterwijk Winterglow 2022. Geheel in winterse (kerst)sfeer kan jij op deze avond genieten van verschillende activiteiten, live muziek en entertainment!

WINTERGLOW 2022

Programma Winterglow Oisterwijk

Vrijdag 23 december 2022 is het weer zover! Oisterwijk Winterglow 2022. Op deze feestelijke avond zal het terras van Meneer van Eijck geheel worden omgetoverd tot een sfeervol winterparadijs met voor ieder wat wils. Geniet van verschillende hapjes, drankjes, live muziek, entertainment en activiteiten tijdens deze avond. Het beloofd een en al sfeer en gezelligheid te worden, dus dit wil jij zeker niet missen!

Sfeer & Beleving

Dit jaar wordt Winterglow georganiseerd door Restaurant Meneer van Eijck. Deze sfeervolle locatie te midden van de Oisterwijkse bossen kenmerkt zich door haar houten inrichting en warme uitstraling. Een perfecte locatie voor sfeer en beleving in een winterwonderland. Ook zal je deze avond op een heerlijk hapje, warme Chocomel of Glühweintje zeker niet mispakken.

Live Muziek

Maar wat is nu een feestavond zonder live muziek? Inderdaad, maar ook hieraan is natuurlijk gedacht.
Tijdens deze avond zullen verschillende leerlingen van Popschool Groovability het podium betreden en je doen versteld staan van hun muzikaliteit. Optredens door verschillende live bands met muziek van vroeger tot nu en waarbij ook de nodige kersthits niet kunnen ontbreken. Het beloofd dus weer een muzikaal spektakel te worden door talentvolle leerlingen van jong tot oud.

locatie

Het programma voor deze avond start om 17.00 en eindigt rond de klok van 21.00. Alle activiteiten zullen plaats vinden op het voorterras van Restaurant Meneer van Eijck aan de Rosepdreef 4 te Oisterwijk. Graag zien we jullie 23 december voor een gezellig samenkomen en te proosten op een mooie kerst 2022!

Sneeuwpop