workshop Hiphop & Rap Basisschool de coppele Oisterwijk

Workshop Rap & Hiphop, Raples

 Workshop Hiphop & Rap voor de leerlingen van groep 6 en 7 van basisschool de Coppele. Samen met Rapper 'Chav' leerde ze de fijne kneepjes van het Rappen.    

Hoe cool is dat? Gewoon op een doordeweekse maandag een echte Rapper in je klas en daar dan ook nog een workshop hiphop & Rap van krijgen! Het overkwam de leerlingen van Basisschool de Coppele in Oisterwijk.

Als afsluiting van de kinderboekenweek en ter voorbereiding op een verassing waar we nu nog niet zoveel over kunnen vertellen, gingen de leerlingen aan de slag. In een 1,5 uur durende raples werden de leerlingen begeleid in het schrijven van een eigen rap.
Na een spectaculaire introductie waarbij rapper ‘Chav‘ wat eigenwerk liet horen, gingen de leerlingen aan de slag. Doormiddel van eigen gevonden woorden van betekenis  te buigen naar zinnen, ontstonden langzaamaan de eerste coole rap’s.
De workshop werd afgesloten door een korte rap-presentatie van enkele enthousiaste leerlingen. Een super leuk, leerzame en creatieve manier om te leren om gaan met taal, gevoel en ritme!

Lijkt het jou ook leuk te leren rappen, te spelen met rijmwoorden en je eigen rap te maken? Dat kan!
Groovability biedt raples in Oisterwijk voor jong & oud van beginners tot gevorderde.
Kijk voor meer informatie op www.groovability.nl of meld je aan voor een gratis proefles via info@groovability.nl