Groovability Lockdown

Muziekschool gesloten wegens Lockdown

OOK IN OISTERWIJK WORDT DE MUZIEKSCHOOL TIJDELIJK GESLOTEN WEGENS DE CORONA MAATREGELEN. MUZIEKLESSEN WORDEN ONLINE VOORTGEZET.

Het leek ook allemaal iets te mooi om waar te zijn. Nadat we de muziekschool wegens de eerste lockdown maatregelen enkele weken hadden gesloten, kregen we half oktober gelukkig weer groen licht. De fysieke muzieklessen in Tiliander mochten weer worden opgestart. Dit alles natuurlijk wel met inachtneming van alle Corona maatregelen.

Helaas is de vreugde maar van korte duur aangezien we op 15 december 2020 toch de deuren opnieuw moeten sluiten. De Corona cijfers lopen helaas teveel op, waardoor de overheid heeft besloten over te gaan op een strenge lockdown. Ook wij ontkomen hier helaas niet aan en wordt ook onze muziekschool gesloten wegens lockdown maatregelen. Dit alles in het belang van de volgezondheid en het aantal besmettingen terug te dringen.

Voor Groovability betekend dit, dat er geen fysieke lessen meer worden gegeven en we weer overgaan op online muziekles. Ondanks we natuurlijk hopen de fysieke lessen zo gauw mogelijk weer op te kunnen pakken, zullen de docenten van Groovability er ook nu weer alles aan doen  leuke, inspirerende en uitdagende lessen aan te bieden.

Update 15.03.2021

Om de noodzaak voor een heropening van alle muziekscholen wat kracht bij te zetten, is er een landelijke petitie gestart. Voor een ieder die zich geroepen voelt de muziekscholen hierin te steunen, is de petitie via deze link te ondertekenen. Wij hopen de fysieke lessen vanaf half april weer te mogen voortzetten.

Laten hopen dat het aantal besmettingen snel afneemt zodat we op korte termijn de muzieklessen weer als vanouds kunnen voortzetten. Voor nu is het even niet anders en zetten we de lessen gewoon online voort. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we elkaar op korte termijn en in goede gezondheid weer mogen zien!

Stay save en hopelijk tot snel!