Online Muziekles

Collage van Online drumles, zangles en gitaarles

TIJDENS DE LOCKDOWN VOLG JE JOUW DRUMLES, ZANGLES OF GITAARLES GEWOON ONLINE!

Het coronavirus raakt ons allemaal en ook wij hebben helaas onze deuren tijdelijk moeten sluiten. Ondanks dit niet de leukste beslissing is geweest, staat de gezondheid van leerlingen en docenten natuurlijk voorop! Vandaar dat er is besloten de school vanaf 16 maart te sluiten. Natuurlijk gaan we niet bij de pakken neerzitten en zijn we direct aan de slag gegaan met een passend alternatief; Online Muziekles!  Want ondanks het misschien niet helemaal loopt zoals we gehoopt hadden, de creativiteit wordt zo wel gestimuleerd!  Hoe mooi zou het zijn om vanuit huis toch online je drumles, zangles of gitaarles wekelijks te kunnen volgen!

Sinds het nieuws van de sluiting zijn we druk in de weer met het ontwikkelen van nieuw digitaal lesmateriaal. Aan de hand van leuke instructie filmpjes, geluidsopnames en online muzieklessen, kunnen leerlingen op een nieuwe en uitdagende manier toch hun muzieklessen blijven volgen. Ondanks dit, hopen we natuurlijk de reguliere lessen zo gauw mogelijk weer te kunnen oppakken.

Zowel voor ons als ook zeker de leerlingen zal het wellicht even wennen zijn. Evenals voor de leerling, is het ook voor ons nieuw terrein wat in de komende weken ondekt moet worden. Toch hebben wij er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen! 

We gaan er vanuit dat we binnen enkele weken de lessen weer als vanouds kunnen oppakken. Tot die tijd hopen we met de online muzieklessen voor iedereen een passend alternatief te kunnen bieden. Mochten er tussentijds nieuwe ontwikkelingen zijn, houden we jullie zeker weer op de hoogte.

Stay Save!